SOYA BARGLARIDA FOTOSINTEZ VA TRANSPIRATSIYA JADALLIGINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Fozilov Sherzod Musurmonovich, Ravshanova Umida Baxriddinovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada Surxondaryo viloyati sharoitida turli soya navlari barglarning fotosintetik va transpiratsiya faolligi o‘rtasidagi bog‘liqlikni o‘rganish bo‘yicha dala va vegetatsiya tajribalari natijalari keltirilgan.