MAKTABDA TABIIY FANLAR, TEXNOLOGIYA, MUHANDISLIK, SAN’AT VA MATEMATIKA FANLARINI UYG‘UNLIKDA O‘QITISHNING AFZALLIKLARI - Ravshanova Umida Baxriddinovna, Fozilov Sherzod Musurmonovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada O‘quvchilarning bilim faolligini oshirish, mustaqillik rolini oshirish hamda kreativ fikrlash qobiliiyatini oshirishda STEAM texnologiyalarini o‘quv jarayonida qo’llashning xususiyatlari va afzalliklari keltirilgan bo’lib, ushbu texnologiyani zamonaviy maktabda qo‘llashning muhim jihatlari belgilab berilgan.