O„TKIR HOSHIMOVNING “TUSHDA KECHGAN UMRLAR” ASARIDA FRAZEOLOGIZMLAR IFODALANISHI - Jumayeva Nilufar, D.Ergasheva (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
maqolada frazeologizmlarning etimologik, leksik-semantik, stilistik xususiyatlari hamda O„tkir Hoshimov ijodida frazeologizmlarning o„rni va ahamiyati, foydalanish mahorati haqidagi ilmiy-nazariy qarashlar o„z aksini topgan.