Hatti-harakatlarning ong osti ma’lumotlariga bog’liqligi - Qurbonova Habiba Ximmatulloyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada odamlarning tana a‟zolarining hatti-harakatlari inson psixikasiga bog‟liqligi va ichki xis-tuyg‟ulari kechinmalarining tana a‟zolari orqali anglamasdan namoyon qilishi to‟g‟risidagi ilmiy fikrlar keltirilgan.