O’QUVCHI YOSHLARDA EKSPRESSIV XULQNING NAMOYON BO’LISHI - Badalova Feruza Kamol qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada muallif shaxsning ekspressiv xulqi va uni inson hayotida tutgan o’rni, jamiyat a’zolarining o’zaro muloqot jarayonidagi ta’siri haqidagi fikrlar va muhim tavsiyalar berib o’tgan.