LK O’SPIRINLIK DAVRINING O’ZIGA XOS HUSUSIYATLARI - Mallayeva Oyxumor Norboyevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqola ilk o‟spirinlik davrida yoshlar hayotidagi o‟zgarishlari, hissiyotlarni yoshga doir rivojlanish tahlili, rivojlanish jarayonida uchraydigan muammolarini o‟rganishga mo‟ljallangan.