MAKTAB O'QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNING ASOSIY MAQSAD VA VAZIFALARI - Aliqulova Gulmira Xushmurad qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada kasb va kasb tanlash muammosi, uning psixologik aspektlari, xususiyatlari va dolzarbligi muhokama qilingan. Shuningdek, o„quvchilarni kasbga yo„naltirrishda e‟tibor qaratilishi lozim bo„lgan asosiy omillar haqida so„z yuritiladi.