DEPRESSIYA VA STRESSNING OLDINI OLISH BO’YICHA PSIXOLOG TAVSIYASI - Vafoyeva Muxabbat Komilovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada stress va depressiya tushunchasiga ilmiy ta‟rif berilgan. Bunday holatlarda qanday yo‟l tutish haqidagi psixolog tavsiyalari ham mavjud.