EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI KORREKSIYALASHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Tursunova Nafisa Sobirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada emotsional zo‟riqish hamda emotsional zo‟riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so‟z boradi