TARBIYASI QIYIN VA BO`SH O`ZLASHTIRUVCHI O`QUVCHILAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION ISHLAR - Turdiyeva Surayyo Baxtiyorovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada tarbiyasi qiyin va bo`sh o`zlashtiruvchi o`quvchilar bilan ishlashni tashkil etish, o’quvchilar faoliyatini stimullashning metodik imkoniyatlari hamda pedogogik shart-sharoitlari xususida so`z yuritilgan.