Ta’limda tarbiyani mustahkamlashning psixologik omillari - Shokirova Feruza Sobir qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
The methodological recommendation emphasizes tha need to pay special attention to the educational and upbringing progess and give suggestions that streng them education.