INTERNET JURNALISTIKASIDA DATA MATERIALLARNING YORITILISHI - Adilbek Latipov (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
mazkur maqolada Data jurnalistika tushunchasi va uning asosiy mohiyati haqida gap boradi. Bugungi kunda O„zbekiston internet jurnalistikasida data materiallar muntazam berib boriladi. Maqolada ulardan ayrim namunalar keltirilib, tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada infografika va uning turlari haqida ma‟lumotlar berilgan.