BOLA RIVOJLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING PSIXOLOGIK TASIRI - Dildora Roxatova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada sog‗lom avlodni voyaga yetkazishda oila, maktabgacha ta‘lim tashkiloti o‘rni hamda oila, maktabgacha ta‘lim tashkiloti tarbiya maskani bo‘lib, shaxsning kelajagi shu maskanda tarbiyaning qanday amalga oshirilishiga, haqida ma‘lumot berilgan.