STRESS VA DEPRESSIYANI KELTIRIB CHIQARUVCHI OMILLAR VA ULARNING PROFILAKTIKASI - Raxmonova Iroda Nurmamatovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada stress haqidagi ma‟lumotlar mavjud. Jumladan stressing alomatlari, sabab va oqibatlari, stressing turlari haqidagi ilmiy ma‟lumotlar berib o‟tilgan. Har qanday kitobxon uchun mo‟ljallangan bo‟lib, soda va tushunarli tilda berilgan.