MULOQOT VA UNING JAMIYATDA TUTGAN O’RNI - Achilov Bahodir Babayevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o’qituvchi va o’quvchi orasidagi o’zaro ijtimoiy muloqat va manaviy yetuk shaxsni tarbiyalashdagi muhim fikrlar keltirilgan.