Voleybol oʻyin texnikasini oʻrgatishga oid maxsus mashqlar hamda harakatli oʻyinlar - Toshpo„latov Elyor Baxtiyor o„g„li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
This article describes the physical training of volleyball players and their types, characteristics, special exercises and action games that help in teaching volleyball techniques and how to organize them.