HOZIRGI KUNDA YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGI - Xasanova Nargiza G‘ayrat qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari haqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.