O‘ZBEK RAQS SAN’ATIDA “XORAZM LAZGI” RAQSINING O‘ZIGA XOS O‘RNI VA AHAMIYATI - Umida Kurbanova Shakirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Mazkur maqolada san’atning jamiyatimizdagi o‘rnini hamda uning bir bo‘lagi hisoblanadigan raqsning turlari hisoblangan Xorazm raqsining afsonaviy “Lazgi” raqsning turlari hamda tarixi va hozirdagi o‘rni haqida to‘xtalib o‘tilgan