PROAKTIV XIZMAT KOʻRSATISH — MEHNAT MUNOSABATLARIDA YANGI BOSHQARUV PARADIGMASI SIFATIDA - Yusupova Dinara Anvarovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Mazkur tezisda mehnat munosabatlarida proaktiv xizmat ko‘rsatish konsepsiyasining shakllanishi va rivojlanish bosqichlari empirik kuzatuvlar hamda ilmiy adabiyotlar asosida yoritiladi. Tadqiqotda xizmat ko‘rsatish tizimlarining reaktiv modeldan proaktiv modelga o‘tish jarayoni evolyutsion nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy bosqichda raqamli texnologiyalar va ma’lumotlarga asoslangan boshqaruv yondashuvlarining ushbu jarayonga ta’siri ochib beriladi.