MAMLAKATIMIZ OZIQ-OVQAT SANOATI VA UNING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA MARKETING STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH HOLATI - Hamroyev Bobir Shoyimovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqolada mamlakatimiz oziq-ovqat sanoati va uning raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish holati tadqiq qilingan. Shuningdek, mamlakatimiz oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish yuzasidan xulosalar bayon etilgan.