TA’LIM VA TARBIYA SIFATINI OSHIRISHDA PEDAGOGNING JAMOATCHILIK BILAN ISHLASH SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING MODELI - Abduxakimova Nafosat Xasan qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqolada pedagogning jamoatchilik bilan hamkorligini tashkil etishning innovatsion modeli ishlab chiqilgan. Modelning tarkibiy qismlari, bosqichlari va ta’lim sifatiga ta’sir etish mexanizmlari yoritilgan. Tadqiqot natijalari maktab boshqaruvi va pedagogik faoliyat samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.