Bolalarda tabiatga mehr uyg’otish. - Abdugaffarova Nilufar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqola bolalarda tabiatga mehr uyg‘otishning ahamiyatini, usullarini va bu jarayonning ijtimoiy va psixologik ta'sirlarini tahlil qiladi. Tabiatga mehr uyg‘otish orqali bolalar ekologik ongni shakllantiradi va tabiatni saqlashga hissa qo'shadilar.