ZAMONAVIY PEDAGOGIK YONDASHUVNING TA’LIM SIFATIDAGI TA’SIRI VA AHAMIYATLILIGI - Zuhra ASHIRBOYEVA, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Mazkur tezisda ta’lim sifatini oshirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlarning ahamiyatliligi va uning qay darajada o’quv jarayonida samaradorlikni oshirishi tahlil qilinadi. Bundan tashqari, bugungi kundagi yangi pedagogik yondashuvlar va metodikalar, raqamli texnologiyadan foydalanishning o’qituvchi va o’rganuvchi uchun afzalliklari yoritiladi.