BOSHLANGʻICH SINF O‘QUVCHILARINING IJTIMOIY-EMOSIONAL KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH - Abdurasulova Dilnoza Abdug‘ani qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijtimoiy-emosional kompetensiyalarini rivojlantirishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llash masalalari yoritilgan. O‘quvchilarning yosh va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda o‘yin, hamkorlikka asoslangan hamda refleksiv texnologiyalarning samaradorligi tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari ijtimoiy-emosional kompetensiyalarni rivojlantirish ta’lim samaradorligini oshirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.