Elektron-metodik ta’minot asosida “Oziq-ovqat mahsulotlarini tayyorlash texnologiyasi” fanini o‘qitish imkoniyatlari - Saidova Gulbahor Furqat qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Ushbu tezisda elektron-metodik ta’minot asosida “Oziq-ovqat mahsulotlarini tayyorlash texnologiyasi” fanini o‘qitishning pedagogik va metodik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Elektron darsliklar, videodarslar, virtual laboratoriyalar va interaktiv platformalardan foydalanish orqali talabalarning nazariy bilimlari va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari muallifning shaxsiy qarashlari asosida yoritilgan.