HUQUQIY NIZOLARNI HAL QILISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Valiyeva Adiba Alisherovna,; Xayitova Zilola Maxmudjanovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2026)
Ushbu maqolada huquqiy nizolarni hal qilish jarayonida psixologik yondashuvning ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Psixologik omillar tomonlararo muloqot, nizolarni oldini olish va sulh jarayonlarini yaxshilashda muhim rol o‘ynashi ko‘rsatib beriladi.