FOND BOZORI RIVOJI VA AKSIYADORLIK JAMIYATLARI INVESTITSION JOZIBADORLIGI O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Sultanova Komila Qudrat qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu tadqiqot ishi O‘zbekiston fond bozori rivoji va aksiyadorlik jamiyatlari investitsion jozibadorligi o‘rtasidagi bog‘liqlikni tahlil qiladi. Real statistik ma’lumotlar asosida fond bozori rivoji aksiyadorlik jamiyatlariga sarmoya jalb qilish imkoniyatini oshirishi ko‘rsatildi.