RIVOJLANTIRUVCHI SOHALAR KOMPETENSIYALARINI INTEGRATSION YONDASHUV ASOSIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISHNING XORIJIY TAJRIBASI - Joʻrayeva Zilola Sayfiddin qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada rivojlantiruvchi sohalar orqali maktabgacha yoshdagi bolalarni ma'naviy-axloqiy tarbiyalashning xorijiy tajribalari va maktabgacha yoshdagi bolalarni uyg‘un rivojlantirish sohasidagi ilg‘or xorijiy tajribalarga tayangan holda, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogik jarayonlarida bolalarni tarbiyalash uchun shart-sharoitlar yaratish haqida tushunchalar tahlil etilgan.