KICHIK BIZNESNI RIVOJLANISHI VA YOSHLAR TADBIRKORLIGINI UZLUKSIZ MOLIYAVIY QO‘LLAB-QUVVATLASHI - Karimova Mavjuda Boxodirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada kichik biznesni rivojlantirishda tadbirkorlik faoliyatini moliyaviy qo‘llab-quvvatlash masalalarini o‘rganishga alohida e’tibor qaratiladi.