"Psixoterapiyadagi asosiy maktablar: zamonaviy yondashuvlarning nazariy asoslari" - Qaxxorova Zulfiya Idillo qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Psixoterapiyadagi asosiy maktablar: zamonaviy yondashuvlarning nazariy asoslari va ularning bugungi kundagi rivojlanish tendensiyalari haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.