JINOYATCHILIK VA HUQUQBUZARLIKKA QARSHI KURASHISHDA YOSHLARGA QO’YILADIGAN TALABLAR - RAHMATOVA NIGORA IBROHIM QIZI, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada o‘smirlar orasida zo‘ravonlikning (bulling) salbiy oqibatlari tadqiq qilingan bo’lib, zo'ravonlikning har xil turlarini, kimlar ishtirok etishi ehtimoli ko'proq, shuningdek, ularning qanchalik keng tarqalganligi va ruhiy ta'siri o'rganilgan.