EKSPORT DIVERSIFIKATSIYASI VA UNI AMALGA OSHIRISH YO‘LLARI - Raimboyeva Mashhura (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada eksport diversifikatsiyasi, uni mavjud imkoniyatlari, o‘ziga xos xususiyatlari va amalga oshirish yo‘llari yoritib berilgan.