LINGVOKULTUROLOGIYA MAKTABLARI - Umurzaqova Muxayyoxon Raxmatullo qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
ushbu maqola lingvokulturologiya sohasi va uni rivojlantirish yo‘lida tashkil etilgan maktablar hamda maktablar tahkilotchilari haqida keng mushohada qiladi va batafsil ma’lumot beradi.