XOTIN-QIZLAR HUQUQLARI VA GENDER TENGLIK MUAMMOLARI. - Mahmudova Dilnozaxon Murodjon qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu tezisda bugungi kunning dolzarb mavzusi bo’lgan gender tenglik masalasi, yurtimizdagi ayollar va erkaklar o’rtsidagi tenglik munosabatlari, olib borilayotgan islohotlar hamda xotin-qizlarning huquqlari to’g’risida so’z yuritilgan.