Fraxinus sogdiana Bunge (Sugdiyonashumtoli): Biologiyasi, Ko‘chat Yetishtirish Texnologiyasi - Eshanqulov Bobomurod Inayativich; Zokirov Dostonbek Rustamjon o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada Fraxinus sogdiana Bunge — Sugdiyonashumtoli daraxtining bioekologik xususiyatlari, urug‘ va ko‘chat yetishtirish texnologiyasi, hamda amaliy qo‘llanilish sohalari yoritilgan. O‘simlikning tabiiy yashash muhiti, o‘sish omillari, ekologik ahamiyati va xo‘jalikda foydalanish imkoniyatlari tahlil qilingan.