OQ DOG‘LAR. - Bahodirova Mohichehra; Pardayeva Munavvar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
ushbu maqolada oq dog‘lar bu o‘zi nima davolash usullari, ko‘rinishi va qay holatda paydo bo‘lishi haqida malumot berib o‘tamiz.