MO‘MİYONİNG SHİFOBAXSH HUSUSİYATLARİ - Bahodirova Mohichehra; Pardayeva Munavvar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mo‘miyo Sharq tabobatida bundan bir necha ming yilla burun ma’lum boʻlgan va oʻsha zamonlardan beri turli kasalliklarni davolashda ishlatib kelinadi. Hozirgi kunda ham xalq tabobatida keng ravishda ishlatiladi