Pochta aloqasi xizmatlarini ko‘rsatuvchi korxonalarda Greiner rivojlanish modelini qo‘llash orqali tashkiliy rivojlanishga erishishni ta’minlash yo‘llari - Palvanbayev Umidbek O‘ktam o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada pochta aloqasi xizmatlarini ko‘rsatuvchi korxonalarda Greiner rivojlanish modelini qo‘llash orqali tashkiliy rivojlanishga erishishni ta’minlash yo‘llari 5 bosqichga bo‘lib tahlil qilingan va pochta aloqasi rivojlanishining bashorat qilinadigan inqirozlari o‘rganilib bu masalalar bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.