O‘zbekiston Respublikasi Prezident davlat xavfsizligi xizmati organlarining huquqbuzarliklar profilaktikasi bo‘yicha faoliyatini takomillashtirish - Tolibaev Azamat Jumaboy uli, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezident davlat xavfsizligi xizmati (PDXX) organlarining huquqbuzarliklarni oldini olishdagi o‘rni va vazifalari tahlil qilinadi. Shuningdek, xavfsizlik tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, huquqbuzarliklar profilaktikasida qo‘llanilayotgan metodlar hamda ushbu faoliyatni yanada takomillashtirish yo‘llari yoritiladi.