HARAKATLİ O‘YİNLARNİNG TURLARİ VA ULARNİNG QO‘LLANİLİSHİ. - Uteuliyev Muxtor Uteuliyevich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Maqolada harakatli o‘yinlarning ijtimoiy, mehnat va kundalik madaniyatimizdagi salohiyati, shuningdek, yosh avlodning tarbiyasi va mehnatdagi o‘rni haqida batafsil ma’lumot berilgan.