PROFİLAKTİKA İNSPEKTORİNİNG SOG‘LİQNİ SAQLASH SOHASİDAGİ HUQUQBUZARLİKLAR PROFİLAKTİKASİ FAOLİYATİNİ TAKOMİLLASHTİRİSH - Ubaydullayev Mahmudullo Saydullo oʻgʻli (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorining sog‘liqni saqlash sohasidagi huquqbuzarliklarni oldini olishdagi faoliyati, uning metodik yondashuvlari, jamoatchilik bilan samarali ishlash usullari va innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali faoliyatini takomillashtirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shu bilan birga, maqolada profilaktika inspektorining kasbiy malakasini oshirish, aholining huquqiy madaniyatini kuchaytirish va sog‘liqni saqlash qonunbuzarliklarini kamaytirishga qaratilgan strategiyalar yoritilgan.