ELEKTRON XIZMATLARDAN FOYDALANISHDA MIJOZLAR ISHONCHI VA QONIQISH DARAJASI - Kinali Durdona Rixsiboy qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Maqolada elektron xizmatlardan foydalanishda mijozlar ishonchi va qoniqish darajasi o‘rganilgan. So‘nggi yillarda O‘zbekistonda bank, sug‘urta, davlat xizmatlari hamda elektron savdo platformalarida innovatsion yechimlar keng joriy etilmoqda. Elektron xizmatlarning samaradorligi, ularning tezkorligi va xavfsizlik darajasi mijozlar ishonchini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Tadqiqotda elektron xizmatlardan foydalanish samaradorligi, mijozlar qoniqishi va ularni oshirish mexanizmlari tahlil qilingan.