PROFİLAKTİKA İNSPEKTORİNİNG JAMOAT TARTİBİGA TAJOVUZ QİLUVCHİ HUQUQBUZARLİKLAR PROFİLAKTİKASİ BO‘YİCHA FAOLİYATİNİ TAKOMİLLASHTİRİSH - Avazov Og`abek O`rol o’g’li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorlarining jamoat tartibiga tajovuz qiluvchi huquqbuzarliklarning oldini olishdagi o‘rni va faoliyati tahlil qilinadi. Jamoat xavfsizligini ta’minlashda profilaktika inspektorining huquq va vakolatlari, fuqarolar bilan hamkorligi, zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashi hamda mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan.