1945-1991-YILLARDA O’ZBEKISTON SSR VA SAMARQAND VILOYATI DEMOGRAFIK JARAYONLARI DAVRIDA: IQTISOD. - Baxriddinova Sayyora (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqola 1945-1991-yillarda O’zbekiston SSR va Samarqand viloyati demografik jarayonlari davrida iqtisodiy jarayonlar haqida ma’lumot berilgan. Aholi daromadlari, aholining turmush tarzi va ish haqi haqida keltirib o’tilgan.