TUPROQ UNUMDORLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR VA ULARNI ASOSLASH - Ergashev Mirjahon Istamovich, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqolada tuproq unumdorligini oshirish, yerga ishlov berishning ahamiyati va unumdorlikka ta'siri, shuningdek, ishlov berish texnologiyasi va unda qo'llaniladigan texnikalar bo'yicha muhim tavsiyalar berilgan.