O’PKA SARATONINI ERTA TASHXISLASHNING INNOVATSION USULLARI - GULIRA’NO ARTIKOVA ATOXON QIZI, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada o’pka saratoni,turlari,belgilari va uning kelib chiqish sabablari,uni erta tashxislashning innovatsion usullari haqida so’z borgan. O’pkaning vazifalari va o’pka saratonining samarali davolash usullari yoritib berilgan.Ushbu maqola shu sohadagi ilmiy izlanuvchilar va erkin tadqiqotchilar uchun foydali bo’lishi mumkin.