Nogironligi bo„lgan shaxslarga psixologik xizmat ko„rsatish - Qadirova Kumushoy Alisherovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Mazkur maqolada nogironligi bo„lgan shaxslarga psixologik xizmat ko„rsatish bo„yicha taklif va tavsiyalar keltirilgan. Maqolada nogironlikning psixologik jihatlari, shaxslarning ijtimoiy moslashuvi va hayot sifatini yaxshilashda psixologik yordamning roli tahlil qilinadi. Adabiyotlar tahlili asosida mavjud yondashuvlar ko„rib chiqiladi, shuningdek, empirik tadqiqot natijalari va ularning amaliy ahamiyati muhokama qilinadi. Maqola nogironligi bo„lgan shaxslarga yordam ko„rsatishda mamlakatimizda amalga oshirilayotgan ishlar va natijalar taxlili bilan yakunlanadi.