ONLAYN STAJIROVKA VA AMALIYOT DASTURLARINI BOSHQARISH UCHUN RAQAMLI EKOTIZIM YARATISH - Omonova Iroda Farxod qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Bugungi kunda onlayn stajirovka va amaliyot dasturlari ta‟lim va professional rivojlanishda muhim o„rin tutmoqda. Raqamli ekotizimlar bu dasturlarni samarali boshqarish, ishtirokchilar o„rtasida hamkorlikni osonlashtirish va ta‟lim jarayonini yaxshilash uchun yangi imkoniyatlar yaratmoqda. Ushbu tezis raqamli ekotizimning tuzilishi, afzalliklari, qiyinchiliklari va amaliy yondashuvlarini keng yoritadi. Asosiy komponentlar, masalan, platformalar, sun‟iy intellekt va aloqa vositalari tahlil qilinadi. Shuningdek, moslashuvchanlik, samaradorlik, ma‟lumotlar xavfsizligi va kelajakdagi yangi texnologiyalar integratsiyasi masalalari ko„rib chiqiladi.