BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TARBIYAVIY JARAYONNI INTEGRATSIYALASHGAN METODLAR ORQALI TASHKIL ETISHNING AMALIY USULLARI - Alanazarova Saodat Turdiboyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Siz ushbu maqola orqali boshlamg‟ich sinflarda tarbiyaviy jarayonni integratsiyalashgan metodlar orqali tashkil etishning amaliy usullari haqida bilib olishingiz mumkin bo‟ladi.