O‘zbekistonda shaxsiy sug‘urta turlari va ahamiyati - Bazarov Zakir Xonqulovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2025)
Ushbu maqola orqali O‘zbekistonda shaxsiy sug‘urta turlari va ahamiyati haqida bilib olishingiz mumkin bo’ladi.